Вранці небо у Києві буде ясним, і залишатиметься таким майже весь день, а ввечері його затягнуть хмари. Також синоптики підтвердили, що день пройде без опадів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

23 червня вшановується пам'ять священномученика Тимофія Пруського. У народі день Тимофія називали мишачий писк. За повір'ям, у цей день по землі ходять-бродять привиди.

Старі люди вірили і бачили у цю пору великі "зграї мишей" на подвір'ях, що не передвіщало нічого хорошого. Погоду в цей день передбачали по диму від вогнища: якщо він піднімається стовпом - на ясну погоду, стелиться по землі - до негоди. А якщо на Тимофія засуха, то в цей день добра не чекай.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що синоптики розповіли, що у суботу, 22 червня вологість повітря у Києві становитиме від 26 до 64 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 27 до 32 градусів тепла.

Як раніше повідомляв Знай.uа, в Одесі ціла вулиця пішла під воду.

Також Знай.uа писав про те, що шалена стихія остаточно добила українців.