Ясна погода буде спостерігатися протягом всього дня. Опадів не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у суботу, 22 червня вологість повітря у Києві становитиме від 26 до 64 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 27 до 32 градусів тепла.


Цікаво, що найвищу температуру в цей день зафіксували в 1891 році: тоді стовпчик термометра показав 33.4° градуси спеки. Найхолодніше було в 1910 році, тоді синоптики зафіксували 6.3°.

У цей день вшановується пам'ять святителя Кирила Олександрійського. У минулі часи день 22 червня мав ще й таку назву Кирило Кінець Весни Початок Літу. Це другий день літнього сонцестояння, і це найдовший день у році.

Нагадаємо, Львів охопила аномальна спека.
30-градусна температура наполегливо тримається весь тиждень. Тож мешканці міста придумали оригінальний спосіб порятунку від настырливой спеки.

Як раніше повідомляв Знай.ua в Одесі ціла вулиця пішла під воду.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що шалена стихія остаточно добила українців.