Увечері 19 червня невідомі "замінували" аеропорти Одеса, Бориспіль, Жуляни та центральні вокзали Києва та Львова.

Про це повідомляє міністр інфраструктури України Володимир Омелян на своїй сторінці у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"І на завершення чарівного вечора "прекрасного" дня повідомлення про "замінування" аеропортів Одеси, Борисполя, Жулян, центральних вокзалів Києва і Львова", – написав міністр інфраструктури України в соцмережі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Міністр також додав, що вважає повідомлення фейковими, але влада все одно повинна прийняти всі заходи перевірки, включаючи евакуацію людей.

"У більшості випадків з'ясовується, що дзвінки здійснюються з окупованої території. Російські спецслужби розважаються", – підкреслив Володимир Омелян.

Нагадаємо, що через анонімне повідомлення про замінування станції метро "Олімпійська" у Києві не працювала на вхід і вихід пасажирів, потяги їздили без зупинки на станції. За фактом отриманого повідомлення проводилася перевірка.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі затримали чоловіків, які дали неправдиві відомості про мінування. Чоловік зателефонував на стаціонарний телефон Центрального апеляційного господарського суду і повідомив про те, що зал суду заміновано.

Також портал "Знай.uа" писав, що у поліцію надійшла інформація про мінування більше 20 важливих об'єктів в Одесі.