У Києво-Святошинському районі, в місті Боярка, чоловік жорстоко побив опонента і зник. Потерпілим виявився літній чоловік, який разом з онуком ніс додому кошик полуниць.

Про це повідомляють в прес-службі Нацполіції Київської області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався на перетині вулиць Молодіжної та Волгоградської близько 13:00.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

За даними поліції, водієві не сподобалося, як чоловік з онуком йшли вздовж дороги і заважали руху. Зауваження переросло в словесну перепалку, після якої підозрюваний став бити чоловіка прямо на очах в онука. Після цього він сів в автомобіль і поїхав.

Потерпілий передав дані поліцейським, які невдовзі розшукали порушника. На нього відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 296. Йому може загрожувати серйозний штраф або позбавлення волі на строк до п'яти років.

Нагадаємо, що днями у Дніпрі чоловік напав на кондуктора трамвая та вдарив його каменем по голові. Цей інцидент стався у трамваї маршруту № 15.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 15 червня близько 1:00 на лінію "102" у Дніпрі зателефонувала жінка, яка розповіла, що у її чоловіка виник конфлікт з її вітчимом.

Також портал "Знай.uа" писав, що мешканці села Дерев'янка в Київській області повідомили в поліцію, що сусід труїть на них свою собаку і стріляє з рогатки.