У мережі показали яскраві і круті місця для гарного відпочинку в Києві.

Про це повідомляє портал "Інформатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В останні кілька років головною ознакою гарного відпочинку є наявність відмінних фотографій. Значить потрібно відправитися відпочивати в правильні локації.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Як і в минулому році, однією з головних локацій столиці, в якій кожен знайде щось своє, став проект "Літо на ВДНГ". У 2019 році парк об'єднає понад півсотні локацій для дозвілля з сім'єю, друзями та коханими людьми.

14 червня Печерський ландшафтний парк "Співоче поле" перетворився на маленьку Грецію. На території парку відкрилася виставка квітів у грецькому стилі "Квіткова Еллада".

Найголовнішим музичним фестивалем літа в Україні без перебільшень вважається Atlas Weekend.

UPark — масштабний музичний фестиваль, який відбудеться в столиці вже втретє.

Для бажаючих не поспішаючи насолодитися краєвидами, які відкриваються з кошика на висоті 1 000 метрів. За парний політ над Київською областю доведеться заплатити від 4 000 до 7 500 гривень за годину.

Нагадаємо, що влітку ніхто не хоче сидіти на місці в цей період, а особливо діти. Їм просто необхідно вихлюпувати свою енергію, і звичайно ж, розвиватися.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", настало літо, українці масово відправляються на відпочинок. Багато обирають вітчизняні курорти.

Також портал "Знай.uа" писав, що у цьому році в Києві діють 14 пляжів.