У вівторок, 18 червня, в центрі Києва дві машини провалились під асфальт. Випадковими учасниками інциденту стали Citroen і Volkswagen.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що інцидент стався за адресою вулиця Хрещатик, 4.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Водій Citroen розповів, що обвал асфальту стався раптово. У дворі давно не проводили ремонтні роботи, але таких випадків ще не було.

На улице Крещатик машина провалилась под асфальт

Geplaatst door Информатор Киев op Dinsdag 18 juni 2019

Через обвал з'явилася настільки глибока яма, що автомобіль наполовину опинився під землею. Дістати машину можливо тільки за допомогою евакуатора. Місце обвалу огородили співробітники, але на зазначеній ділянці паркування ще було два автомобіля.

Співробітники патрульної поліції терміново намагаються знайти власників припаркованих авто. Правоохоронці не виключають можливість подальшого обвалу.

Нагадаємо, що у Львівській області в неділю, 16 травня, відбулася смертельна ДТП, в якій загинув водій вантажівки. Аварія сталася в Бродах в 00.54 на вулиці Богуна, 60.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у неділю, 16 червня, в центрі Києва сталася аварія за участю двох машин. На з'їзді з бульвару Шевченка на вулицю Басейну Citroen зіткнувся з фургоном Volkswagen.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві Volkswagen Passat на швидкості протаранив Daewoo Lanos і вилетів на зустрічну смугу.