Журналісти перевірили, що змінилося з минулого літнього сезону і з'ясували, чи є все необхідне для повноцінного і безпечного відпочинку на пляжах в Києві.

Про це повідомляє портал "Сьогодні"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Центральний пляж на Трухановому: чистий пісок і відпочинок без нагляду рятувальників

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

На пляжі, який знаходиться в центрі міста, в пішій доступності від метро "Поштова площа", з самого ранку досить багато людей.

Однак, на ньому немає ні вишок рятувальників, ні самих лайфгардов. Рятувальна станція, яка знаходиться під мостом, виявилася закритою. Також немає ніякої інформації про температуру і стан води.

Дитячий пляж на Гідропарку: "в гостях у бабусі"

Один з найбільш камерних комунальних пляжів міста як і раніше популярний у бабусь, які приходять сюди відпочивати з онуками. По піску до води прокладена спеціальна доріжка, а за порядком з вишки доглядає жінка-рятувальник.

Пляж "Венеція" на Гідропарку: кальяни і порожні вишки

У минулому році цей пляж відкрили після масштабної реконструкції. Тоді сюди завезли чистий пісок, встановили нові кабіни для переодягання та відкриття душові. Також тут з'явилися туалети для маломобільних людей і невеликі кіоски, в яких можна було купити воду і печиво.

Також по Дніпру плавали молоді люди на жовтих "серфах" рятувальників. Вони були без звичної червоної форми і періодично падали у воду з плавзасобів. Хлопці веселилися на воді, не звертаючи увагу на хлопців, які стрибали у воду з Венеціанського мосту.

"Тут іноді плаває рятувальник на човні, але рідко. Йому все одно. В минулому році до нас підходив один, але йому набридло і він звільнився", – розповіли хлопці, які стрибали з мосту.

Нагадаємо, далеко не всі пляжі Харківщини безпечні для здоров'я, купання в деяких з них може виявитися небезпечним для людини.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", відпочиваючі в Одесі помітили зелену піну на пляжах міста.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одесі закрили прохід до моря в курортному районі.