У неділю, 16 червня, по Києву знову прокотилася хвиля мінувань.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Співробітники екстрених служб були спрямовані на потрібні адреси. Робота установ буде відновлено після повного обстеження.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Стало відомо, що повідомлення від чергового "жартівника" надійшло близько 22:20.

Тепер "мінер" вирішив повідомити про наявність вибухівки у всіх цілодобових аптеках столиці. На час обстеження приміщень фармацевтичні заклади будуть закриті. Яку кількість об'єктів доведеться обстежити — на даний момент уточнюється.

Нагадаємо, що у Дніпрі затримали чоловіків, які дали неправдиві відомості про мінування. Правоохоронці Дніпра з'ясували, що у квітні 30-річний чоловік зустрівся зі своїм 26-річним знайомим і умовив його вчинити злочин. За це він пообіцяв йому винагороду.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у поліцію надійшла інформація про мінування більше 20 важливих об'єктів в Одесі. Анонімне повідомлення про замінування 15 житлових будинків та 6 лікарень в поліцію надійшло близько 8:50.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві надійшли чергові повідомлення про мінування. На цей раз поліція перевіряє повідомлення про замінування ряду торгових центрів, дитячих садків, лікарень, гіпермаркетів та закладів харчування.