Легендарна американська рок-група KISS вперше виступила з масштабним концертом у Києві.

Про це повідомляє портал "Obozrevatel"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами журналіста Олени Кордуновой, шоу на НСК "Олімпійському" було дуже масштабним і ефектним. Було так багато піротехніки, що не було навіть можливості нормально сфотографувати музикантів на фото і зняти на відео.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"У Німеччині з цією ж програмою KISS кілька пісень співали під фонограму, у Києві такого не було. Всі "живяком", дідусі, яким по 70 років, виклалися на максимум. Обіцяли, що музиканти будуть літати над стадіоном – ні, не літали. Але Пол Стенлі (вокаліст і гітарист групи) таки злетів над сценою. Декорації, спецефекти – на вищому рівні. KISS реально підтвердили свій статус світових рок-легенд, це факт", – наголосила Кордунова.

Артисти, які грають в стилі хард-рок, глем-рок і хеві-метал, за традицією були з яскравим сценічним макіяжем.

Басист Джин Симсонс також традиційно плювався кров'ю під час бас-соло. Фанати були в захваті.

На концерті було виконано багато легендарних пісень, серед яких композиція I Was Made for Lovin 'You, яка увійшла у другий "золотий" альбом групи.

Нагадаємо, що 15 червня в залі МВЦ у Києві виступить культовий британський дует The Chemical Brothers. Це буде вже третій візит дуету в українську столицю за останні 12 років.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 5 червня в Києві на Арт-заводі "Платформа" група "Бумбокс" виступила на великій родинній вечірці.

Також портал "Знай.uа" писав, що ще рік тому MONATIK оголосив про те, що збирається дати великий концерт у столиці і зібрати "Олімпійський".