Прикрий інцидент 15 червня у столиці спіткав вагітну жінку. На неї напали злодії циганської національності і витягли з її сумки особисті речі. Все сталось на зупинці трамвая "Національний Авіаційний університет".

При виході з трамваю жінку оточила група із 7 людей ромської національності та витягнули з сумки зарядний пристрій - powerbank. Після цього жінка почала кричати. Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Сьогодні на зупинці трамвая "Національний Авіаційний університет" був здійснений грабіж відносно вагітної жінки. При виході з трамваю жінку оточила група із 7 людей ромської національності та витягнули з сумки зарядний пристрій (powerbank), після чого жінка почала кричати. Жінка сказала, що викличе поліцію, після чого пристрій їй віддали. Жінка викликала поліцію і в той же час тримала одну із порушниць за футболку (всі інші швидко втекли, окрім чоловіка 40 років). Цей чоловік сильно штовхнув вагітну у плече вагітну. Поблизу Індустріального шляхопроводу їх затримала патрульна машина. Через 3 хв із вагітною зв'язалися правоохоронці та попросили приїхати на місце затримання та вказати хто саме це був. Жінка зателефонувала свому чоловіку, він прибув одразу. Потім вони попрямували до місця затримання. Там вагітна впізнала всіх осіб. Після чого всі поїхали у відділок поліції на вул.Донця. Вагітна написала заяву. З ромів було взяті пояснення. Після деякої нетривалої паперової волокіти всіх ромів було відпущено. Ніби відкрито кримінальне провадження. Як відомо, роми приїхали з Берегово (Закарпатська область).

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 15 juni 2019

"При виході із трамвая жінку оточили група з 7 чоловік циганської національності і витягли з сумки зарядний пристрій (powerbank), після чого жінка почала кричати. Жінка сказала, що викличе поліцію, після чого пристрій їй віддали", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Вагітна жінка викликала поліцію і водночас відчайдушно тримала одну циганку за футболку, бо всі інші швидко втекли, крім чоловіка 40 років. Цей неадекват з усієї сили штовхнув вагітну в плече.

Правоохоронці затримали зловмисників поблизу Індустріального мосту. Через 3 хвилини з вагітною жінкою зв'язалися патрульні і попросили приїхати на місце затримання і вказати хто саме це був.

Табір ромів у Підвиноградові
Табір ромів у Підвиноградові

Потерпіла зателефонувала своєму чоловікові і вони разом попрямували до місця затримання, де були упізнані злодії. Вже у відділенні жінка написала заяву.

"З циган було взято пояснення. Після нетривалої паперової тяганини всіх ромів відпустили. Начебто відкрито кримінальне провадження. Як відомо, цигани приїхали з Берегово (Закарпатська область)", - підсумували в "Київ Оперативний".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вони ж не всі поголовно злодії. Ось вчора на синій гілці метро у вагон увійшла слов'янська пара з якою конструкцією (як коляска тільки сплюснутий і вузька ) і з дитиною на руках . Так їм місце поступилися (я в шоці!)циганка своїх дітей посунула на одну сторону крамниць , і увійшов тато сів з дитиною на звільнене місце навпроти .... чесно не очікував ... з наших ті ,хто сиділи навіть не поворухнулися . Я їхав стоячи якщо що 😂😂", " Результат, у жінки стрес, у чоловіка стрес, витрачено купа ресурсів платників податків, а Ромів відпустили, тим самим переконавши їх в тому що можна займатися цим і далі. А це кримінальна справа замнеться за терміном давності. Кажу з власного досвіду", - пишуть кияни, коментуючи жорстоке відео.

Нагадаємо, У Києві побили і пограбували жінку

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Львові банда невідомих скоїла жорстокий напад на трьох іноземців