Творці серіалу "Чорнобиль" хочуть повернутися до України, щоб зняти ще один епізод. Це повинна бути документальна серія про те, як виглядає Чорнобильська зона через 33 роки після катастрофи.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Але пізніше стало відомо, що інформація про те, що команда HBO працює над шостою серією проекту, виявилася неправдивою.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

"Українські ЗМІ пишуть, що ви плануєте зняти 6-й епізод "Чорнобиля", який стане документальним фільмом про зону відчуження. Це правда? Не могли б ви розповісти більше?" — запитав журналіст Остап Яриш.

Проте продюсер і сценарист "Чорнобиля" Крейг Мазін відповів, що це неправда.

Варто відзначити, що це британо-американський міні-серіал, що висвітлює екологічну катастрофу в Україні – вибух энергореактора в Чорнобилі в 1986 році. Події сюжету розгортаються після вибуху реактора на Чорнобильській атомній електростанції. Зйомки проекту проходили на території Києва, Прип'яті та Литви.

Нагадаємо, що у той час, коли, здається, весь світ прикутий до серіалу НВО "Чорнобиль", в мережі показали, як все було насправді.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у першій серії популярного серіалу "Чорнобиль" виробництва НВО показали відео, зняте Андрієм Приймаченком, українським режисером і викладачем УКУ.

Також портал "Знай.uа" писав, що серіал "Чорнобиль" від американської компанії HBO б'є всі рекорди.