У мережі обговорюють чергового "героя парковки" на вулицях Києва. На цей раз господар машин перейшов всі норми і по-хамськи залишив автомобіль прямо під світлофором на перехресті двох вулиць.

Про це повідомляють на сторінці "Київ Артиль" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Урок божественного паркування від власника Fiat АА8805СС прямо на повороті і під світлофором на перехресті Іллєнка і Сім'ї Хохлових. Той незграбний момент, коли машину купив (подарували), а мізки ні..." - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Залишається невідомим, чи відреагувала поліція на злісного порушника, або ж йому вдалося обійтися без притягнення до відповідальності.

Нагадаємо, що у Києві автомобілісти продовжують нахабно порушувати правила паркування, за що пішоходи не мають можливості безперешкодно ходити по тротуарах.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", вже найближчим часом харків'ян чекають інновації, метою яких є гранично полегшити життя звичайних громадян. Одним з переваг, які принесуть так звані "розумні зупинки", стане грамотне управління власним часом.

Також портал "Знай.uа" писав, що на вулиці Володимирській у Києві активісти зафіксували на камеру відразу три автомобілі, припарковані на тротуарі. Водіїв зовсім не турбувало, яким чином пішоходи повинні обходити їх "трактори".