У Києві надійшли чергові повідомлення про мінування. На цей раз поліція перевіряє повідомлення про замінування ряду торгових центрів, дитячих садків, лікарень, гіпермаркетів та закладів харчування.

Про це повідомляють на сторінці “Київ Оперативний” у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

“На пошту Департаменту Патрульної поліції прийшов лист з черговим замінуванням. На цей раз список став ще довшим”, - зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Стало відомо, що у списку торгові центри Lavina, Globus, Skymall, ArtMall, гіпермармаркети "Епіцентр", "Ашан", Fozzy та "Мегамаркет", заклади харчування, зокрема, "Київська перепічка", кафе "Ярославна", і дитячі садки ("Теремок", "Незабудка" та ін).

Також надійшла інформація про замінування лікарень на вулицях Волинська, 21, Деміївська, 5А, Кирилівська, 103, Братиславська, 3, Коновальця, 34А.

Нагадаємо, що у вівторок, 11 червня, близько 8:40, у Дніпрі знову почалася серія "мінувань". На цей раз зловмисники торкнулися не тільки торгових центрів, а і багатьох інших установ міста, включаючи лікарні та автовокзали.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 10 червня правоохоронці Львова перевіряють інформацію про замінування більше 10 об'єктів у місті.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві на станції метрополітену "Театральна" і "Золоті ворота" закриті на вхід/вихід через анонімне повідомлення про мінування.