Через підвищення температури повітря у Києві обмежили рух великогабаритного транспорту. Заборона діє тільки в денний час доби.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Такі зміни набирають чинності, коли температура повітря починає перевищувати +28°C.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Інтенсивність руху вантажівок і спека призводять до руйнування покриття доріг та утворення на них поздовжньої та усадочної деформацій.

Тому, для збереження покриття автомобільних доріг і вулиць столиці у період тривалої спекотної погоди ввели тимчасове обмеження дорожнього руху для великогабаритного транспорту з 12:00 до 18:00 кожен день.

Час обмеження може змінюватись, у відповідності з температурним режимом.

Нагадаємо, що у Львівській області обмежують рух вантажівок. Обмеження руху вантажівок стосується автомобілів масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн при температурі повітря вище 28 градусів тепла.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на дороги в Києві в посиленому режимі відправили працювати поливальні машини. Це особливо важливо на дорогах, де інтенсивно їздить автотранспорт.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі кілька місяців будуть боротися з ямами, через це перекриють деякі дороги.