У Києві вранці 11 червня з'явилися численні затори на дорогах.

Про це повідомляє портал "РБК-Україна"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На правому березі Києва затори утворилися на проспекті Академіка Палладіна через ремонтні роботи, на проспекті Перемоги, проспекті Леся Курбаса, Кільцевій дорозі, біля метро "Шулявка".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також ускладнено рух транспорту на вулиці Жилянська, вулиці В'ячеслава Чорновола, вулиці Юрія Іллєнка, біля метро "Лук'янівка", на Голосіївському проспекті і біля метро "Виставковий центр".

Ще затори з'явилися на Південному мосту, Дарницькому мосту та мосту Патона. На лівому березі Києва ускладнено рух транспорту на проспекті Бажана, біля метро "Позняки", Дарницькому шосе, проспекті Соборності.

Нагадаємо, що у місті Біла Церква біля Києва протягом кількох днів мають намір перекривати рух на деяких ділянках доріг. Це пов'язано з проведенням змагань велосипедистів. Автомобілістів просять з розумінням поставитися до цієї ситуації.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", протягом декількох місяців міська влада Дніпра бореться з ямами на дорогах. В одних місцях робітники повністю знімають покриття і роблять капітальний ремонт, в інших — "латають".

Також портал "Знай.uа" писав, що в Україні встановлять шумові смуги на найбільших українських трасах.