У Києві демонтують рекламні дорожні знаки.

Про це повідомляє Центр організації дорожнього руху м. Києва на сторінці у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Цими днями спеціалісти КП "Центр організації дорожнього руху" демонтували близько трьох десятків попередніх показчиків напрямку руху з рекламною інформацією", - зазначено у повідомленні на сторінці.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також відомо, що демонтаж проводився по вулиці Великій Васильківській, яка є одній з головних вулиць центральної частини міста, де знято 13 таких щитів.

Ще 15 було демонтовано на Севастопольській площі, вулицях Липківського, Володимирській, Старонаводницькій, Добровольчих Батальйонів, Московській.

"Такі дорожні знаки не відповідають діючим стандартам, тож мають бути демонтовані", – розповів директор КП "Центр організації дорожнього руху" Віктор Черній.

За його словами, наразі нові попередні показчики напрямку руху з рекламною інформацією офіційно не встановлюються.

Нагадаємо, що у Києві демонтують 137 літніх майданчиків кафе і ресторанів, які розміщені з порушеннями. У департаменті благоустрою КМДА кажуть, що демонтували 58 незаконних майданчиків.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", міст над колектором на житловому масиві Осокорки, який наразі демонтують, був зведений за усіма державними будівельними нормами і був частиною очисної системи.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Києві триває процес декомунізації. Слідом за вулицями, отримати нові назви можуть ще й кілька станцій столичного метрополітену.