У столиці демонтують 137 літніх майданчиків кафе і ресторанів, які розміщені з порушеннями. У департаменті благоустрою КМДА кажуть, що демонтували 58 незаконних майданчиків.

Про це повідомляє портал "Сегодня"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто зауважити, що прибирати повинні конструкції, які перекривають тротуари, залишаючи для проходу пішоходів ділянка менше 1,8 м. Найбільше незаконних майданчиків у Шевченківському, Подільському та Печерському районах.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також відомо, що раніше в Департаменті благоустрою КМДА вирішили боротися з різними прибудовами до житлових будинків і хаотичним збільшенням житлоплощі.

Також відомо, що у Києві мозаїчне панно 60-их років на бульварі Лесі Українки, 24, скоро може бути приховано від очей мешканців і гостей столиці. Власники одного з ресторанів раніше закривали мозаїку літнім майданчиком, але сьогодні там проходить капітальне будівництво, а сезонна тераса перетвориться в постійну.

Нагадаємо, що у Києві демонтують близько 100 літніх майданчиків ресторанів, які їх власники встановили незаконно. Більшість з терас заважають проходу пішоходів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві Рибальський міст, який кілька років був перекритий для автомобілів, повністю перекрили для пішоходів: нещодавно біля нього встановили паркан і табличку, яка інформує про майбутні будівельних роботах.

Також портал "Знай.uа" писав, що підрядники з третьої спроби знесли стелу Монумента Слави у Львові.