Всем хорошо известный мэр Киева Виталий Кличко обратился к украинцам и сообщил о том, что в столице Украины идут работы полным ходом.

Соответствующие новости Виталий Кличко разместил в своем Telegram-канале.

«Друзі! Місто наводить лад після зими і ми робимо все можливе, аби максимально забезпечити комфорт для мешканців столиці. Зокрема, навіть в умовах воєнного стану і складної економічної ситуації, дорожні служби здійснюють ремонти доріг, де це вкрай необхідно - там, де утворилися вибоїни та ями після зимового періоду. Плани з капітальних та поточних ремонтів довелося дещо відтермінувати. А роботи з аварійного ямкового ремонту тривають у всіх районах міста. Зокрема техніка та бригади «Київавтодору» працюють на вулицях: Чорновола, Омельяновича-Павленка, Солом‘янській, Леся Курбаса, Верховинній, Кільцевій дорозі, Малевича, Констянтинівській, на площі Перемоги та в Тверському тупику», - сообщает Виталий Кличко.

Также мэр столицы Украины рассказал, что идут работы и в Киевской области, которая сильно пострадала от оккупантов.

Популярные статьи сейчас
"Нафтогаз" дал 9 дней: что нужно сделать даже если газ не потребляете Отвыкайте от отопления: украинцев просят сделать это до отключения, чтоб не пострадать Жертвовать желудком ради коммуналки больше не придется: пенсионерам назначат доплаты Украинцам готовят тарифный удар после отопительного сезона
Показать еще

«Працівники «Київавтодору», разом зі столичними рятувальниками, волонтерами також допомагають у відновленні зруйнованих російськими окупантами містечок під Києвом. У Гостомелі, наприклад останніх два дні працювали 20 одиниць спецтехніки з фахівцями зі столиці, а також - понад 60 рятувальників та волонтерів, 20 фахівців міського управління ДСНС. Майже тиждень працюють наші служби в Бородянці. За ці дні з Києва туди спрямовано 106 одиниць техніки. А також - 140 волонтерів, залучено 609 чоловік особового складу столичного управління ДСНС», - продолжил Виталий Кличко.