ПриватБанк оголосив, що компенсує клієнтам частину коштів, витрачених на оплату комунальних послуг через "Приват24". Про умови докладно розповіли на офіційному сайті фінустанови.

Повнолітні власники карток Visa від ПриватБанку мають шанс отримати назад частину коштів, витрачених на оплату житлово-комунальних послуг або Інтернету та ТБ.

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

"Щомісяця повертаємо 50 клієнтам кошти, витрачені на оплату комунальних послуг, та/або Інтернету, та/або ТБ (не більше ніж 5 000 грн на одного клієнта протягом окремого етапу акції). Загалом визначимо 150 переможців за весь період акції", - йдеться у повідомленні.

Оплата комуналки через "Приват24". Фото: скрін youtube
Оплата комуналки через "Приват24". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Які умови потрібно виконати:

  • зареєструватися в акції;
  • здійснити не менше 6 платежів за комунальні послуги, Інтернет або телебачення з картки Visa через меню "Платежі" у Приват24;
  • чекати на розіграш від банку.

У ПриватБанку зазначили, що акція триватиме до 10 вересня. При цьому кожні 6 платежів – це новий шанс на виграш. Переможці отримають відповідне повідомлення у "Приват24". Не зможуть отримати приз клієнти банку зі статусом "Не бонусується".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк блокує рахунки без попереджень та пояснень: у "чорному списку" може виявитися будь-який.

Також наш портал інформував, заплатили кредит, але знову з'явилося 6500 гривень: українці потрапили до замкнутого кола від ПриватБанку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ліміт оплати – функція "пустушка": у ПриватБанку пояснили, як ефективно захистити кошти на карті.