Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на бекон, сало та твердий сир.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Так, згідно з останніми даними, ціни на деякі продукти знизилися, проте це не торкнулося твердого сиру. Він, навпаки, подорожчав.

Ціни на сир. Фото: скрін youtube
Ціни на сир. Фото: скрін youtube

Вартість бекону

Зокрема, бекон "Укрпромпостач" подешевшав із 409.31 грн/кг до 395,27 грн/кг. При цьому зверніть увагу, що на полицях різних супермаркетів його вартість відрізняється. Наприклад, у МегаМаркеті він продається по 315,20 грн/кг, а в Метро доведеться віддати 441,61 грн/кг.

Популярні новини зараз
Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Ціни на бекон, скріншот: Minfin
Ціни на бекон, скріншот: Minfin

Вартість сала

Майже на гривню стало дешевшим і домашнє сало – 234,00 грн/кг. Найдешевше ви можете придбати його у МегаМаркеті – 189,00 грн/кг. А у Новус доведеться заплатити 279,00 грн/кг.

Ціни на сало, скріншот: Minfin
Ціни на сало, скріншот: Minfin

Вартість твердого сиру

А ось цінник на твердий сир "Звени Гора" голландський 45% подорожчав із 442,04 грн/кг до 458,23 грн/кг. Комо традиційний 50% у середньому продається по 416,62 грн/кг.

Ціни на твердий сир, скріншот: Minfin
Ціни на твердий сир, скріншот: Minfin

Нагадаємо, саме час діставати мангал: торгові мережі зненацька знизили ціни на популярні види свинини.

Раніше повідомлялося, сезонні вітаміни стануть дорогим задоволенням - українців готують до стрибка цін на фрукти та ягоди.

Також, супермаркети оновили ціни на яйця, курятину та рибу: що обійдеться дорожче.