Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є ціла низка дуже важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів відновили ціни на хліб.

Останніми місяцями на українському ринку хлібобулочних виробів спостерігаються різноспрямовані цінові тенденції. Вартість деяких видів хліба зросла, тоді як інші подешевшали.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на хліб, скріншот: YouTube
Ціни на хліб, скріншот: YouTube

Вартість пшеничного хліба

Так, згідно з відкритою інформацією, пшеничний хліб нарізка вагою 650 грам подорожчав - його поточна середня ціна становить 34,45 грн., тоді як у червні вона була 32,10 грн. Проте ціна на пшеничний хліб "Цар Хліб" нарізка 600 грам, навпаки, знизилася з 35,04 грн. у червні до 30,76 грн.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Ціни на пшеничний хліб, скріншот: Minfin
Ціни на пшеничний хліб, скріншот: Minfin

Вартість житнього хліба

Що стосується житнього хліба, ціна на Ризький Бородінський вагою 300 грамів залишилася незмінною - 39,57 грн. Такі коливання цін можуть бути пов'язані з різними факторами, включаючи зміни вартості сировини та виробничих витрат.

Ціни на житній хліб, скріншот: Minfin
Ціни на житній хліб, скріншот: Minfin

Нагадаємо, супермаркети оновили ціни на яйця, курятину та рибу: що обійдеться дорожче.

Раніше повідомлялося, кіло шашлику – всього 208 грн: супермаркети оновили цінники свинини, курятини та яловичини.

Також, гаманці будуть пустіти зі швидкістю світла: прогнозується зростання цін на продукти у серпні.