Фахівці "Київводоканалу" розповіли, що вимагається від кожного споживача до кінця липня. Відповідне повідомлення опублікували на facebook-сторінці комунального підприємства.

Побутовим споживачам нагадали, що до кінця місяця потрібно встигнути передати актуальні показники лічильників не лише холодної, а й гарячої води. В іншому випадку існує ризик некоректних нарахувань за спожиту воду та каналізацію.

Платіжки за воду. Фото: скрін youtube
Платіжки за воду. Фото: скрін youtube

"Зверніть увагу, що показання лічильників гарячої води також необхідно передавати, бо вони необхідні для формування нарахувань за водовідведення", - нагадали споживачам.

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Також у "Київводоканалі" наголосили, що процедура є обов'язковою абсолютно для всіх клієнтів. Передати постійні показники потрібно навіть тим, хто тимчасово не користується централізованим водопостачанням.

"Якщо ви залишили домівку та не користуєтесь водою, все одно необхідно подавати показники з різницею "0", тобто ті ж самі, що ви надавали минулого разу", - попередили комунальники.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Київтеплоенерго" дав час до кінця місяця: що потрібно встигнути споживачам.

Також наш портал інформував, зупинка водопостачання під час відключень світла: комунальники попередили споживачів.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, доведеться включати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів.