У "Нафтогазі" поділилися важливою інформацією, яку слід взяти до уваги одержувачам паперових платіжок за блакитне паливо. Відповідне повідомлення опубліковано на офіційній facebook-сторінці компанії.

Фахівці компанії "Нафтогаз" попередили українців, що червневі рахунки за спожитий газ уже сформовані. Паперові платіжки будуть доставлені після 20 липня, а заплатити за газ необхідно до 25 числа.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Побутовим споживачам порадили не чекати, поки "Укрпошта" доставить квитанції до поштової скриньки, а скористатися онлайн-сервісами, щоб своєчасно та зручно заплатити за використане паливо.

"Ми радимо не чекати на паперову платіжку, адже наш партнер Укрпошта доставить її лише після 20 липня. Натомість отримати онлайн рахунок та одразу його сплатити можна за лічені хвилини через наші онлайн сервіси", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube
Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube

Отримати та сплатити рахунки за газ можна:

  • через власний кабінет на my.gas.ua;
  • без реєстрації на сайті gas.ua за особовим рахунком або за своєю адресою проживання;
  • у чат-ботах GASUA у Viber або Telegram.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, важливий нюанс, про який мало хто знає: як уникнути проблемних платіжок за спожитий газ.

Також наш портал інформував, комуналку платіть, а борг з'являється: у "Нафтогазі" розповіли, звідки беруться магічні куби.

Крім того, ми писали, щоб не було проблем із платіжками: "Нафтогаз" розповів, кому потрібно терміново оновити дані.