Існує ціла низка обставин, за яких побутовому споживачеві необхідно провести коригування показань газового лічильника. Про це повідомляється на facebook-сторінці Дніпровської філії "Газмережі".

Передача показників лічильника газу - обов'язкова процедура, від якої залежить нарахування в платіжках. При цьому газовики нагадують про нюанси, які потрібно знати всім споживачам.

Показники лічильника газу, скріншот: YouTube
Показники лічильника газу, скріншот: YouTube

Коли виникає необхідність коригування показань:

  • якщо показання передані невчасно - не з 1 по 5 число, а в інші дні місяця;
  • якщо споживач передав дані відразу кількома способами – онлайн, а потім ще й у телефонному режимі. У такому разі система не зможе коректно опрацювати дані;
  • якщо помилково були передані неправильні дані;
  • якщо споживач не проживає за адресою та не передає щомісячно постійні показники;
  • якщо показники значно завищені чи занижені у порівнянні з фактичним споживанням.

Газовий лічильник. Фото: скрін youtube
Газовий лічильник. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів
Показати ще

Як скоригувати показники?

Клієнти "Газмереж" можуть провести коригування в онлайн-режимі. Для цього достатньо підписатися на сторінку компанії у Facebook та звернутися до фахівців у особисті повідомлення.

Також споживачі можуть отримати цю послугу в будь-якому центрі обслуговування клієнтів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, платіжне питання: "Газмережі" нагадали ключові правила, які убережуть від неприємностей.

Також наш портал інформував, газовики нагадали про важливу процедуру перед опалювальним сезоном: готуйте щонайменше 300 гривень.

Крім того, ми писали, не виплатити й за все життя: за що газовики можуть виписати півмільйонний штраф.