Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є ціла низка дуже важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на популярні літні ягоди у липні.

Про це стало відомо завдяки інформації від фахівців моніторингового сервісу zakaz.ua.

Ціни на ягоди та фрукти. Фото: скрін youtube
Ціни на ягоди та фрукти. Фото: скрін youtube

Влітку українці намагаються запастись вітамінами, які, зокрема, є в ягодах. Однак ціни на них не завжди радують і не всім по кишені, особливо якщо говорити про лохину. Покажемо, скільки коштують лохина, малина та смородина у різних супермаркетах України.

Вартість лохини

Зокрема, популярна літня ягода Новус продається за різними цінами. Наприклад, 250 грам коштуватиме 40 гривень. Півкіла можна придбати за 108,00 грн. А ось кілограм лохини можна придбати за знижкою – 165,00 грн, замість 449,00 грн.

Популярні новини зараз
Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

У Мегамаркет цінник коливається від 119,90 грн за 150 грам до 283,50 грн/кг. А ось в Ашан лохину ви можете придбати за 79,00 грн за 250 г, а кілограм за 195 грн.

Ціни на малину

Ціни на малину нижчі. До прикладу, у Новус кілограм можна придбати за 39,00 грн. Також є 125 г по 129,00 грн/кг. МегаМаркет пропонує 125 г малини за 72,90 грн.

Ціни на малину, скріншот: zakaz.ua
Ціни на малину, скріншот: zakaz.ua

Ціни на смородину

Новус 250 г чорної смородини продається по 29,00 грн. МегаМаркет пропонує її по 251,10 г за 250 г, 500 г коштуватиме 144,80 г.

Ціни на смородину, скріншот: zakaz.ua
Ціни на смородину, скріншот: zakaz.ua

Ціни на смородину, скріншот: zakaz.ua
Ціни на смородину, скріншот: zakaz.ua

Нагадаємо, будемо їсти лише гарнір: оновилися ціни на сардельки та сосиски.

Раніше повідомлялося, ідеальний лайфгак, як заморозити малинку, щоб насолоджуватися нею навіть узимку.

Також, кава не витримує масштабного потепління: ціни зростають у всьому світі.