Комунальні підприємства обмежать подачу води до будинків деяких українців. Хто може залишитись без життєво важливої ​​послуги, розповіли фахівці КП "Дніпроводоканал".

Деякі категорії побутових споживачів можуть залишитись без централізованого водопостачання. Насамперед до неприємностей слід готуватися тим, хто накопичив великі борги перед комунальними підприємствами.

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

В українських містах, зокрема у Дніпрі, проводяться відключення води боржникам. Це стосується як мешканців багатоквартирних будинків, так і приватного сектору.

"Щоб не залишитись без води, просимо боржників терміново погасити борги", - попереджають комунальники.

Популярні новини зараз
Зима буде без світла: тривожний прогноз Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

Споживання води. Фото: скрін youtube
Споживання води. Фото: скрін youtube

Боржникам нагадали, що особи, які не мають фінансової можливості відразу виплатити необхідну суму, можуть звернутися до постачальника для укладання договору про реструктуризацію. Такий крок дозволить сплачувати борг зручними частинами, а за потреби й оформити житлову субсидію.

Якщо воду відключили за борги, то споживачеві доведеться повністю виплатити борг і додатково оплатити послуги підключення до водопровідної мережі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, платіжка страшніша за фільм жахів: українцям встановили тариф на воду вдвічі вищий, ніж у Польщі.

Також наш портал інформував, за електроенергією "посиплеться" та інша комуналка: нардеп розповів, які тарифи можуть переглянути.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, комунальники вирішили не церемонитися: який тариф злетить одразу на 90%.