Побутовим споживачам нагадали про необхідність оновити важливу інформацію, щоб не мати проблем із нарахуваннями за комуналку. Відповідне повідомлення надруковано на facebook-сторінці КП "Центр комунального сервісу".

Споживачі гарячої та холодної води до кінця місяця мають передати актуальну інформацію про рівень споживання, простими словами – показники квартирних лічильників. Додатково у період необхідно подати документи, якщо проводилася повірка лічильника.

Платіжка за воду. Фото: скрін youtube
Платіжка за воду. Фото: скрін youtube

"З 5-го числа і до кінця місяця кияни можуть передавати показання квартирних лічильників гарячої та холодної води, а
також подавати документи про проведену повірку, заміну чи встановлення лічильника (для подальшого взяття на комерційний облік)", - йдеться у повідомленні.

Лічильники води, фото Знай.ua
Лічильники води, фото Знай.ua

Популярні новини зараз
Отримати відстрочку стало простіше: жодних виправдань перед ТЦК Пенсіонерів викликають на службу: хто має шанси уникнути призову Чоловік захворів на рак через інтим, але ні про що не шкодує: "Я надто багато веселився" Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу
Показати ще

Комунальники нагадали, що для коректних нарахувань у платіжках передавати показники (незмінні) необхідно навіть тим, хто з якоїсь причини не використовує воду або якщо в квартирі встановлено бойлер.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зупинка водопостачання під час відключень світла: комунальники попередили споживачів.

Також наш портал інформував, перебої з водою та проблеми з каналізацією: в осінньо-зимовий період будуть нові труднощі.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Київводоканал" заявив про необхідність перегляду тарифів: подорожчання може пройти у два етапи.