В інформаційному просторі почала з'являтися інформація, що, крім графіків відключення електроенергії, з'являться й аналогічні графіки подачі води. У "Київводоканалі" розповіли, чи так це насправді.

Фахівці комунального підприємства попередили, що інформація про запровадження графіків відключення води у столиці через перебої в електропостачанні – фейк.

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

"Київводоканал" працює і працюватиме у цілодобовому режимі, щоб забезпечувати споживачів питною водою. Споживачів закликали довіряти інформації, яка з'являється лише на офіційних ресурсах підприємства.

"Ще раз наголошуємо, що Київводоканал подає питну воду киянам і свою роботу не припиняє в режимі 24/7, жодної інформації про введення графіків не розміщав на офіційному сайті компанії", - поінформували споживачів.

Популярні новини зараз
Нова тактика ТЦК: як українці з правом на відстрочку можуть опинитися на фронті Введення графіків відключень води: "Київводоканал" звернувся до споживачів В Україні більше не вимикатимуть світло в деяких регіонах Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку
Показати ще

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

Варто нагадати, що споживачам рекомендують своєчасно передавати показники квартирних лічильників води, у тому числі тим, хто її тимчасово не використовує. Ці дані конче необхідні, щоб правильно сформувати рахунок до оплати.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Київводоканал" заявив про необхідність перегляду тарифів: подорожчання може пройти у два етапи.

Також наш портал інформував, ще одна платіжка почне витягувати більше грошей: нардеп попередив про суттєве подорожчання.

Крім того, ми писали, перебої з водою і проблеми з каналізацією: в осінньо-зимовий період будуть нові труднощі.