Новина хороша, а ситуація - страшна: деяким українцям узагалі не відключатимуть світло

Відключення світла. Фото: скрін youtube
Відключення світла. Фото: скрін youtube

Кабінет Міністрів України працює над можливістю зміни методики застосування відключень для частини прифронтових територій. Причинами є важка гуманітарна ситуація та реальна загроза життю. Про це стало відомо завдяки заяві голови правління "Укренерго" Володимира Кудрицького в інтерв'ю для одного з українських телеканалів. За словами Кудрицького, найближчими днями буде визначено конкретні райони, де не відключатимуть світло, незважаючи на загальну обстановку в енергетиці країни.

Українцям "зупиняють" пенсійні виплати: як не втратити гроші

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Усі гроші на платіжки: українцям повідомили про плани підвищити ще один тариф У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло Гороскоп на тиждень 1-7 липня для всіх знаків Зодіаку: перевірка для Водоліїв, заборона для Скорпіонів та завершення Дів Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..."
Показати ще

Щоб не втратити право на виплати, пенсіонери повинні обов'язково інформувати Пенсійний фонд (ПФУ) про зміну персональних даних. Про це стало відомо завдяки нагадуванню від пресслужби Пенсійного фонду України. Це можна зробити, звернувшись особисто до будь-якого сервісного центру Фонду або подати заяву в особистому кабінеті на сайті ПФУ.

Пішов із життя легендарний актор з "Ночі в музеї" та "Клана Сопрано"

Білл Коббс, скріншот: Youtube
Білл Коббс, скріншот: Youtube

На 91-му році життя вийшов у вічність видатний актор Білл Коббс. Інформацію про смерть актора підтвердив публіцист Чак Джонс. Відомо лише, що в останні дні свого життя Коббс провів у власному будинку неподалік Лос-Анджелеса, оточений турботою близьких та друзів. Життєвий шлях Білла Коббса – яскравий приклад того, як мрія може стати реальністю, навіть якщо для цього потрібно чекати десятиліттями. Лише у віці 40 років Коббс нарешті зробив рішучий крок і розпочав свою професійну акторську кар'єру. Цей пізній старт не завадив йому досягти значних висот у кіномистецтві.

Тепер проїзд не такий і безкоштовний: які зміни чекають на пільгові категорії з 1 липня

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube
Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

З 1 липня у Львові вступають в силу нові обмеження щодо безкоштовного користування громадським транспортом для пенсіонерів та людей з інвалідністю III групи, які мають пільгові ЛеоКарти. Згідно з новими правилами, ці групи громадян зможуть здійснювати до 60 безкоштовних поїздок у місяць. Це обмеження поширюється на всі види міського пасажирського транспорту, що обслуговує Львівська міська територіальна громада. Якщо пасажирі перевищують ліміт 60 безкоштовних поїздок, вони зобов'язані будуть оплачувати кожну наступну поїздку за повною вартістю, яка становить 13 гривень.

В абонентів "Київстар" почали "ковтати гроші": 300 гривень – недостатньо

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

У соцмережі поскаржилися на мобільного оператора, який невідомо куди і як "ковтає" гроші. У соцмережі (Х) українка написала повідомлення, з якого випливає, що мобільний оператор Київстар не підключає тарифних умов, незважаючи на те, що вона поповнила рахунок майже вдвічі більше, ніж коштує тариф. На її повідомлення відгукнулося багато українців, і порадили спробувати інші послуги або перейти на іншого оператора. Дехто припустив, чому так могло статися.