В одному з українських міст оголосили про рішення переглянути тарифи на гарячу воду. Однак подорожчання торкнеться не всіх категорій споживачів.

Відкоригують тариф до економічно обґрунтованого рівня у Тернополі. Кому зі споживачів доведеться платити за гарячу воду більше, йдеться на офіційному сайті міської ради.

Гаряча вода, скріншот: YouTube
Гаряча вода, скріншот: YouTube

Вже з 1 липня 2024 року у Тернополі збільшиться плата за послугу гарячого водопостачання. Подорожчання торкнеться двох категорій - бюджетних організацій та інших споживачів.

"Пропонується скоригувати з 1 липня 2024 року економічно обґрунтовані одноставкові тарифи на послугу з постачання гарячої води для потреб бюджетних установ та інших споживачів", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Власників банківських карток "візьмуть на олівець" – будуть відстежувати усі транзакції Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят Головне за 2 липня: розлучення Каменських, підвищення цін на гарячу воду, доплати пенсіонерів та мобілізація авто Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими
Показати ще

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

Побутові споживачі не мають приводів для хвилювань, оскільки вартість послуги з постачання гарячої води для них не зміниться.

Нагадаємо, що в Україні діє мораторій, який захищає від подорожчання тарифів для населення на блакитне паливо, опалення та гарячу воду. Вартість цих комунальних послуг не повинна змінюватися протягом дії воєнного стану та ще 6 місяців після.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, доведеться митися в річці та збирати дощову воду: водоканальники вирішили підняти тариф одразу на 170%.

Також наш портал інформував, за електроенергією "посиплеться" та інша комуналка: нардеп розповів, які тарифи можуть переглянути.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ліміти споживання електроенергії зміняться: українцям пообіцяли більш справедливі та стабільні графіки відключень.