Українців попередили про плани переглянути тарифи на послуги з постачання теплової енергії та гарячої води. Відповідна інформація з'явилася на офіційному сайті "Лубнитеплоенерго".

Підприємство повідомило клієнтів про намір підняти тарифи на послуги з постачання теплової енергії та гарячої води. Основними факторами, що вплинули на зміну вартості послуг, називають зміну цін на паливно-енергетичні та інші ресурси.

Опалення. Фото: скрін youtube
Опалення. Фото: скрін youtube

Планові тарифи, які хочуть встановити з 1 жовтня

Послуги з теплопостачання для населення – 1491,77 грн/Гкал.

Гаряча вода для населення:

Популярні новини зараз
Категорії українців, які матимуть право на відстрочку з 1 липня Українців змусять повернути допомогу – кого заженуть у мінус Головне за 26 червня: пастки із субсидіями, штраф 36 тисяч, проблеми з Приват24 та суд через запізнення в аеропорт Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило
Показати ще
  • 172,19 гривні за кубометр - без урахування витрат на утримання та ремонт ЦТП;
  • 213,85 гривні за кубометр - з урахуванням витрат на утримання та ремонт ЦТП.

Гаряча вода, скріншот: YouTube
Гаряча вода, скріншот: YouTube

Тарифи на тепло для бюджетних установ – 2703,66 гривні/Гкал. Для інших споживачів – 2695,52 гривні/Гкал.

Вартість гарячої води для інших категорій споживачів становитиме 237,73 гривні за кубометр без урахування витрат на утримання та ремонт ЦТП, 279,33 гривні за куб з урахуванням витрат на утримання та ремонт.

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

Нові тарифи не набудуть чинності з 1 жовтня для побутових споживачів, оскільки в Україні продовжує діяти мораторій, який забороняє підвищення цін на тепло та гарячу воду для населення. Ймовірно, різниця компенсуватиметься з бюджету.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, не хочеш, щоб смерділо? Плати! Українцям на 60% підвищать тариф на одну комунальну послугу.

Також наш портал інформував, водоканали розікрали гроші, тож збільшать тарифи: Попенко пояснив, чому люди заплатять більше.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, помилятися може кожен: як перевірити правильність переданих показників лічильника до отримання платіжки.