У сучасному світі, де темп життя постійно прискорюється, легко забути справжню цінність подорожей. Серед різноманітних способів пересування залізничний транспорт залишається одним із найпопулярніших і найкомфортніших, особливо зараз, під час повномасштабної війни.

Навіть у таких важких умовах "Укрзалізниця" продовжує забезпечувати сполучення між найбільшими містами України та Європи, пропонуючи сучасний та безпечний спосіб подорожувати, зокрема, для сімей з маленькими дітьми та домашніми тваринами.

Укрзалізниця. Фото Facebook
Укрзалізниця. Фото Facebook

Однак, щоб повною мірою насолодитися поїздкою, важливо заздалегідь подбати про квитки. Це особливо актуально в літній сезон, коли багато хто вирушає у відпустки. УЗ запровадила нові правила продажу квитків, щоб зробити цей процес зручнішим та справедливішим для всіх пасажирів.

Тепер квитки на поїзди можна придбати за 20 днів до дати відправлення, а не за 45, як раніше.

Популярні новини зараз
Танки не закінчаться ніколи: ЗСУ показали, що навіть війна не позбавить України броні Українців змусять повернути допомогу – кого заженуть у мінус Графіки відключення електроенергії на 27 червня Списують гроші, навіть якщо вимкнено інтернет: українець попередив клієнтів Vodafone
Показати ще

Це зроблено для того, щоб запобігти діяльності перекупників. Продаж квитків зазвичай відкривається між 8 та 9 годинами ранку. Їх можна купити як за допомогою сайту, так і за допомогою програми чи каси вокзалів.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Варто зазначити, що деякі напрямки, наприклад, поїзд Київ-Варшава, передбачають продаж квитків виключно онлайн.

При цьому існує обмеження – одна людина може придбати трохи більше чотирьох квитків.

Для регіональних поїздів та електричок термін попереднього продажу квитків зазвичай становить 10 днів.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" оновлює правила: що потрібно знати пасажирам

Як повідомляв "Знай.uа", навіть якщо немає пільг: українці можуть їздити у громадському транспорті зі знижкою

Знай.ua писав, важливі зміни в Укразалізниці з 1 червня: що приготували пасажирам