Українці можуть користуватися громадським транспортом зі знижкою, навіть за відсутності відповідних пільг. Однак така можливість доступна не всім громадянам.

Заощадити на проїзді зможуть мешканці міста Черкаси, але термін акції обмежений. Про це йдеться на офіційному порталі міської ради.

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube
Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

Жителі Черкас зможуть віддавати менше грошей за проїзд у громадському транспорті. За умови безконтактної оплати карткою Visa діятиме єдиний тариф на весь транспорт – 9 гривень.

"Щоб заощаджувати пасажиру достатньо оплатити проїзд банківською карткою Visa (або іншим ґаджетом із підтримкою безконтактної оплати) через валідатор, а система автоматично порахує вартість проїзду у 9 грн", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Пасажири вимагали "викинути" дитину з літака: їх підтримала навіть стюардеса - що сталося Нові правила для водіїв: де і коли можуть перевіряти військовий квиток Готуйте додаткові 300 гривень: українцям прийдуть перераховані платіжки Смартфони йдуть у минуле: молодь масово повертається до кнопочних телефонів
Показати ще

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube
Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

Водночас за іншого способу оплати буде діяти повний тариф, встановлений для конкретного виду міського транспорту.

Пасажирів проінформували, що знижки на проїзд діятимуть до кінця червня 2024 року або до вичерпання акційних коштів. Також попередили, що однією банківською карткою можна оплатити проїзд лише однієї особи.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, маленька радість для гаманця: хто може отримати від 50 до 100% компенсації за проїзд у маршрутках.

Також наш портал інформував, 90 безкоштовних поїздок на рік: малозабезпеченим частково скасують плату за громадський транспорт.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, що "Укрзалізниця" попередила всіх українців перед виїздом: без цього не випустять ні вас, ні вашого друга.