Газовики відключили від газопостачання майже цілий під'їзд, а все через заборгованість однієї з квартир. В результаті споживачі, які вчасно оплачували рахунки, втратили можливість навіть приготувати їжу.

Відповідний прецедент стався у місті Володимир, що у Волинській області. Про це у facebook розповів місцевий житель.

Газовики. Фото: скрін youtube
Газовики. Фото: скрін youtube

Мешканці багатоповерхового будинку залишилися без газу через борги сусідки. Власниця однієї із квартир свідомо відмовляється платити за комунальні послуги, зокрема за газ.

Через це страждають люди, які сумлінно платять за спожитий газ.

Популярні новини зараз
Танки не закінчаться ніколи: ЗСУ показали, що навіть війна не позбавить України броні Пенсія буде вдвічі більшою: уряд готує масштабну реформу В Україні готують важливі зміни до мобілізації: чого чекати Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів
Показати ще

"Вчора голова нашого ЖБК підписав акт припинення подачі газу в трикімнатні квартири 2-го під'їзду нашого будинку. Газ в квартири не подається. Зараз ми не маємо можливості приготувати собі їжу", - йдеться у повідомленні.

Газовики. Фото: скрін youtube
Газовики. Фото: скрін youtube

За словами мешканця будинку, який залишився без газу, офіційна підстава відключення – відсутність акта про виконання робіт із щорічної перевірки вентиляційних каналів.

При цьому чоловік упевнений, що адміністрація Газорозподільної компанії позбавила мешканців життєво необхідних ресурсів для вирішення питання заборгованості в одній із квартир.

Відключення газу. Фото: скрін facebook.com/vladimir.muzychenko
Відключення газу. Фото: скрін facebook.com/vladimir.muzychenko

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, газові прилади доведеться відключити: "Газмережі" застерегли кожного споживача.

Також наш портал інформував, газові труби в будинку чи квартирі: "Газмережі" нагадали споживачам про важливу заборону.

Крім того, ми писали, "Нафтогаз" почав помилятися на користь споживачів: українці дивуються нулям у платіжках.