ПриватБанк, найбільший державний банк України, запускає новий проект мобільного банкомату. Це спеціальне інкасаторське авто, яке може надавати банківські послуги в регіонах, де немає банків або електрики і зв'язку.

Цей мобільний банкомат має сучасні системи безпеки та автономне енергопостачання, що дозволяє йому працювати майже добу без підзарядки.

Карта Приватбанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Як пояснив член правління ПриватБанку Дмитро Мусієнко, мобільний банкомат не лише видає готівку, а й дозволяє виконувати майже всі банківські операції, такі як платежі, перекази, відкриття депозитів, погашення кредитів та страхування.

Спеціалісти банку, які працюють з цим банкоматом, завжди готові допомогти клієнтам. Мета цього проекту - зробити банківські послуги доступними для всіх, особливо для мешканців прифронтових регіонів, де не працює жоден інший банк.

Популярні новини зараз
"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка" З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

ПриватБанк, скріншот privatbank.ua
ПриватБанк, скріншот privatbank.ua

ПриватБанк обслуговує понад 18 мільйонів людей та більше 870 тисяч компаній. Банк має розвинену цифрову екосистему та широку мережу відділень, банкоматів і терміналів самообслуговування по всій країні.

Також наш портал інформував, через збій не дорахувалися 4000 гривень: клієнти ПриватБанку налякані, до банкоматів ні ногою

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що банки посилять обмеження грошових переказів: навіть дрібні платежі доведеться пояснювати

Вам буде цікаво дізнатися почали зникати депозити: клієнти ПриватБанку не знають, де шукати свої заощадження