Українці можуть заробити значні гроші, продавши колекціонерам рідкісні старі 5 копійок. Особливо цінуються певні варіанти, наприклад, монети різновиду 1.1Аак 1992 року. Їх можна продати за 4000-6000 гривень через їхню унікальність.

Такі монети мають середній зуб тризуба з потовщенням, одиницю в даті з хвостиком, грон №2 у формі прямокутного трикутника та гурт з великою насічкою.

Крім того, інші рідкісні українські монети також мають високу цінність серед колекціонерів. Наприклад, 2 копійки 2003 року, випущені невеликим тиражем для річного набору НБУ, можна продати за від 1800 до 5000 гривень.

Популярні новини зараз
Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Новий порядок мобілізації: багатьох чоловіків перестануть "бусифікувати" ТЦК Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"
Показати ще

Такі монети, зазвичай, потрапили в обіг через помилку, коли набір так і не було випущено.

Найбільша цінність призначена за 1 копійку 1992 року різновиду 1.11АЕ, за яку можна отримати від 4000 до 14 000 гривень на аукціонах.

Впізнати цю монету можна за округлою верхівкою правого верхнього листа та великими ягодами.

Отже, зберігайте уважно старі монети – серед них можуть бути справжні скарби, які приносять значні доходи від продажу колекціонерам.

Також наш портал інформував, перевірте гаманці, може пощастити: таку монету можна продати за 10-18 тисяч гривень

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що золотисті залізні гривні можуть принести гору грошей: як виглядають і де продати

Вам буде цікаво дізнатися за старі 25 копійок українці можуть отримати солідну пачку готівки: у чому особливість монетки