Оператор мобільного зв'язку "Київстар" дав абонентам шанс зменшити витрати та скористатися знижкою на тарифи. Як отримати подарунки, пояснили на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Стільниковий зв'язок в Україні суттєво подорожчав, але часом абонентам підвертається шанс хоч трохи заощадити. Так, у компанії "Київстар" нагадали абонентам передплаченого зв'язку про вигідну можливість.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

"Додаткові пакети, мегабайти, знижки на тарифи та доступ до Київстару ТБ - це призи у грі "Від серця" для абонентів передплаченого зв'язку", - йдеться у повідомленні.

Щоб взяти участь у грі та отримати можливий подарунок, абонентам достатньо оновити додаток "Мій Київстар".

Популярні новини зараз
У яких випадках ТЦК затримує вас незаконно Повістки Укрпоштою: які непорозуміння можуть виникнути з ТЦК Відключення газу: які будинки залишаться без постачання Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім
Показати ще

Київстар, скріншот: YouTube
Київстар, скріншот: YouTube

Які правила гри:

  • абоненту потрібно активно користуватися номером – витрачати хвилини, гігабайти, поповнювати рахунок;
  • на тиждень виконувати по одному завданню та накопичувати бали;
  • за кожні 100 балів оператор рандомно надаватиме подарунки, зокрема знижки на оплату тарифного плану.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ви їсте, а гроші з рахунку вже "тікають": клієнтам "Київстар" примусово підключають послуги.

Також наш портал інформував, Vodafone розповів, як отримати безкоштовний інтернет для планшета, ноутбука та навіть магнітоли.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, ціни на зв'язок після подорожчання електроенергії: у Lifecell відповіли, чи готуються нові тарифи.