У компанії Vodafone повідомили, що тариф "Vodafone Turbo" подорожчає на 15 гривень. Тепер він буде коштувати 180 гривень замість 165 гривень на чотири тижні.

Інтернет стане безлімітним, а кількість хвилин для дзвінків по Україні залишиться без змін – 800 хвилин. З 17 червня назва тарифу зміниться на "Turbo 2023".

Водафон. Фото кадр Youtube
Водафон. Фото кадр Youtube

Представники Vodafone нагадали, що абоненти завжди можуть обрати інший тариф, який їм більше підходить. Це можна зробити на сторінці з тарифами або у мобільному додатку My Vodafone у розділі "Мій тариф".

Якщо ви використаєте всі 800 хвилин для дзвінків по Україні, вам нададуть безлімітні дзвінки у межах мережі Vodafone. Перевірити залишок хвилин, SMS та інтернету можна, набравши комбінацію 1014# або у додатку My Vodafone.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Vodafone. Фото: Youtube
Vodafone. Фото: Youtube

Спільнота MZU - мобільний в'язок України повідомила про підвищення цін ще на три тарифи від Vodafone:

  • Joice Start/Start Special – тепер 200 грн на 4 тижні (+20 грн). Абоненти отримають 800 хвилин для дзвінків та 25 ГБ інтернету.
  • Joice Pro – тепер 260 грн на 4 тижні (+30 грн). Клієнти отримають 1200 хвилин та 35 ГБ інтернету.
  • Joice Max – тепер 330 грн на 4 тижні (+30 грн). Абоненти отримають 1600 хвилин та 50 ГБ інтернету.

Вартість хвилин, які перевищують ліміт, складе 1,5 грн/хв, а інтернету - 15 грн за 200 МБ.

Водафон, фото з вільних джерел
Водафон, фото з вільних джерел

Також зазначено, що після оновлення тарифів буде знято обов'язковий денний платіж за 200 МБ на день в Україні та у роумінгу (26 країн Євросоюзу). Платежі за дзвінки будуть зніматися відповідно до фактичного використання.

Нагадаємо, українці поскаржилися на крадіжку Vodafone: "Цього разу навіть не повідомили"

Раніше ми писали про те, що дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Крім того, Знай.ua повідомляв, безкоштовний зв'язок та інтернет: Vodafone побалує своїх абонентів