З 1 червня в Україні подорожчало світло, але це може стати не єдиним ударом по гаманцях громадян. Ще не виключається зростання цін на проїзд.

Так, у Луцьку не виключають перегляд тарифів на проїзд у громадському транспорті через встановлення нових цін на електричну енергію. Про це йдеться у матеріалі інформаційного агентства "Конкурент".

Тролейбус, кадр з відео
Тролейбус, кадр з відео

Голова департаменту економічної політики міськради Борис Смаль заявив, що поки що від перевізників не надходили запити на перегляд тарифів для міських тролейбусів. Проте такий перебіг подій очікується найближчим часом.

"Поки діють договори, які були. Бо підприємства платять по договорах. Повідомлень не надходило. Я це перевіряв. Але я на такі повідомлення очікую. Після того, як такі офіційні повідомлення будуть, стане ясно, чи повинні ми змінювати тариф, чи ні", – каже чиновник.

Популярні новини зараз
"Воювати буде кожна мр*зь": колишній чернець розповів, що війна триватиме роки, не місяці Старість – не аргумент: українцям після 60 років все одно доведеться йти в ТЦК Можливо, це другий шанс: українським абітурієнтам змінили результати НМТ - остаточні бали можуть здивувати ПриватБанк почав блокувати карти пенсіонерів: хто потрапляє під удар
Показати ще

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube
Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

Підвищення тарифів на проїзд намагатимуться уникати, але якщо це станеться, то планується максимально зменшувати рентабельність підприємства. Це дозволить зробити подорожчання квитків на електротранспорт менш помітним для гаманців громадян.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, 90 безкоштовних поїздок на рік: малозабезпеченим частково скасують плату за громадський транспорт.

Також наш портал інформував, з такими темпами скоро таксі буде дешевшим: проїзд у транспорті подорожчає на 4 гривні.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Укрзалізниця" попередила всіх українців перед виїздом: без цього не випустять ні вас, ні вашого друга.