Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили цінники на олію, а також на курячі яйця.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Згідно з відкритою інформацією, ціни на базові продукти харчування – це питання, яке завжди непокоїть українців. Адже їхнє зростання суттєво відбивається на кишенях покупців. Покажемо, скільки коштують соняшникову олію та курячі яйця станом на перший тиждень літа.

Курячі яйця. Фото: скрін youtube
Курячі яйця. Фото: скрін youtube

Вартість курячих яєць

Зокрема курячі яйця ви можете придбати в середньому по 37,85 грн за десяток. Зазначимо, що їхня вартість залишилася на рівні минулого місяця. А ось Ясенсвіт подешевшав із 38,51 грн до 36,16 грн за десяток. За 30 штук таких самих яєць доведеться віддати 108,30 грн.

Популярні новини зараз
ТЦК можуть ходити у цивільному: чим це загрожує 50 тисяч українців забиратимуть на війну щокварталу – скільки ще новобранців не вистачає Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку
Показати ще

Ціни на яйця курячі, скріншот: Minfin
Ціни на яйця курячі, скріншот: Minfin

Вартість олії

Соняшникова олія Олейна рафінована подорожчала з 56.06 грн до 57,25 грн за 850 мл. Щедрий Дар рафіноване стало дорожчим лише на кілька копійок – 60,70 грн за 850 мл.

Ціни на соняшникову олію, скріншот: Minfin
Ціни на соняшникову олію, скріншот: Minfin

Нагадаємо, небезпека у кожній ковбасі: українців попросили не брати цього у супермаркеті.

Раніше повідомлялося, соняшникова олія, макарони та борошно вдарять по кишені: яку суму доведеться викласти.

Також, улюблені фрукти обійдуться українцям дорожче: як змінилися ціни на банани, яблука та виноград.