В деяких українців відчутно зростуть витрати на комунальні послуги. Причиною цього є не лише подорожчання електроенергії, а й підвищення ще одного тарифу.

Так, у місті Балта, що на Одещині, оголосили про запровадження нових цін на воду. Про це йдеться у повідомленні голови громади Сергія Мазура у соцмережі facebook.

Тарифи на воду. Фото: скрін youtube
Тарифи на воду. Фото: скрін youtube

Наголошується, що тарифи на послуги водоканалу утримували протягом 2 років, проте об'єктивні обставини змусили встановити для споживачів економічно обґрунтовану ціну.

Так, тарифи на водопостачання для побутових споживачів подорожчає більш ніж удвічі – з 29,60 до 65,64 гривні за кубометр. За каналізацію доведеться сплачувати 71,26 гривні за кубометр.

Популярні новини зараз
Доплата 20% від розміру пенсії: кому з пенсіонерів підкинуть грошенят Ці Знаки Зодіаку вже зараз отримають у житті все, що хотіли: кому дуже пощастило Енергетики проводять рейди по домівках споживачів: кому загрожують серйозні проблеми Готуйте додаткові 300 гривень: українцям прийдуть перераховані платіжки
Показати ще

Тарифи на воду. Фото: скрін youtube
Тарифи на воду. Фото: скрін youtube

"Калькуляція нового тарифу розроблена незалежними експертами-фахівцями з урахуванням всіх його складових. Вартість послуг складатиме: на водопостачання - 65.64 грн., каналізація - 71.26 грн. Розробляємо механізм компенсацій для вразливих верств населення через ЦНАП", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, десятки водоканалів підвищили тарифи: як зміняться платіжки простих українців.

Також наш портал інформував, українцям нагадали важливі правила щодо лічильників води: 5 пунктів, які врятують ваші гроші.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, після трирічної "паузи" в Україні хочуть переглянути тарифи на воду: як зміняться платіжки.