"Нафтогаз" надає послуги 98% побутових споживачів України. Стало відомо, який тариф компанія встановила для населення на червень 2024 року. Відповідні дані опубліковано на порталі "Мінфін".

Українців вже стривожили заявами про підвищення тарифів на електроенергію, яка, ймовірно, відбудеться вже у червні. Щодо цін на блакитне паливо, то населення в літній період не зіткнеться з подорожчанням.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

"Нафтогаз" надаватиме послуги побутовим споживачам за незмінним тарифом – 7,96 гривні за кубометр. У компанії заявили, що таким чином хочуть підтримати населення, яке страждає від війни й гарантували, що утримуватимуть пільгову ціну і надалі.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Курс долара кине у розпач: вже затвердили Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Таким чином, 98% українців, які отримують платіжки від "Нафтогазу", платитимуть за фіксованим тарифом ще рік – до травня 2025 року.

Тарифи на газ Фото: minfin
Тарифи на газ Фото: minfin

Варто зазначити, що на газовому ринку України діють й інші постачальники. Вони надають газ населенню за різними тарифами – від 7,7 до 9,90 гривні за кубометр. Однак ці компанії також не заявляли про тарифні зміни найближчим часом.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, тривожна арифметика "Нафтогазу": українці стають боржникам навіть за наявності переплати.

Також наш портал інформував, надія на мікрохвильову піч? В Україні розпочали виписувати величезні штрафи власникам газових плит.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, платитимете не 2,64 гривні, а 1,05 за кіловат: українцям пропонують унікальну можливість економії на комуналці.