У "Нафтогазі" нагадали українцям про нюанси оплати рахунків за спожите блакитне паливо. Що потрібно знати, йдеться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Побутові споживачі зобов'язані щомісяця оплачувати обсяг спожитого газу, а також не забувати про платіжки за доставку блакитного палива.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Фахівці "Нафтогазу" нагадали, що не так давно набули чинності оновлені правила оплати рахунків. Внести кошти за газ за спрощеною схемою без особового рахунку. Для цього достатньо зайти на сайт газопостачальної компанії та вказати свою адресу.

"Сплатити за спожитий газ тепер можна без номера особового рахунку. На сайті gas.ua вводьте лише свою адресу проживання і сплачуйте в один клік", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Цей спосіб буде зручнішим для споживачів, які платять за комуналку в онлайн-режимі. Водночас зберігається можливість заплатити за газ у відділеннях "Укрпошти", банках або через платіжні термінали.

Варто нагадати, що для клієнтів "Нафтогазу" до кінця квітня 2025 року зберігається пільгова ціна на газ - 7,96 гривні за кожен кубометр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "вигадані" борги за блакитне паливо: "Нафтогаз" пояснив, як із цим боротися.

Також наш портал інформував, тривожна арифметика "Нафтогазу": українці стають боржникам навіть за наявності переплати.

Крім того, ми писали, часу буде не так багато: "Нафтогаз" попередив про важливу процедуру для всіх споживачів.