Отримати соціальні виплати може бути складно через довгі черги та багато документів. Але Міністерство соціальної політики України працює над тим, щоб спростити цей процес. Так, всім буде легше та зручніше отримати допомогу.

Зміни передбачають, що отримання допомоги буде простіше через співпрацю з банками. Тепер люди зможуть отримати свої пенсії, субсидії та інші види допомоги безпосередньо через банк або навіть через Інтернет-банкінг.

Пенсіонерка на касі
Пенсіонерка на касі

Міністерство соціальної політики України створило партнерство з українськими банками, щоб забезпечити швидке та просте отримання допомоги через банківську систему. Вони уклали меморандуми, щоб встановити правила цієї співпраці.

Банківське програмне забезпечення буде оновлене, щоб зробити його простішим для тих, хто отримує соціальну допомогу. Це означає, що людям буде легше отримати свої гроші через банк.

Популярні новини зараз
Українцям будуть по-новому вручати повістки: все зміниться з 16 липня Українців приготували до нових платіжок за газ – як раніше вже не буде: що відбувається Пенсіонерам встановили обмеження: кому не світить підвищення виплат При споживанні до 100 кВт/год – тариф нижчий? У YASNO пояснили важливий нюанс
Показати ще

В результаті, у майбутньому процес отримання різних видів соціальної допомоги можна буде здійснювати в найближчому відділенні банку або через онлайн-банкінг, що значно полегшить життя багатьом людям і зробить доступ до допомоги швидшим і зручнішим.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що у Мінсоці попередили всіх субсидіантів: проігнорувавши, поставите хрест на допомозі

Вам буде цікаво дізнатися залишилися без пенсії: що терміново робити, коли ідентифікацію не пройдено

Нагадаємо, пенсія закордоном: українцям пояснили важливий нюанс