За спожиту електроенергію можна сплатити не лише за один особовий рахунок, а за бажанням скористатися функцією та платити за кілька рахунків.

Така функція стане в нагоді власниками більше однієї квартири, або тим, хто хоче допомогти сплатити рахунки, наприклад, бабусі чи одиноким сусідам. Сплатити електроенергію за декількома лицьовими рахунками можна на онлайн-сервісах YASNO.

Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube

Через особистий кабінет:

Щоб приєднати додаткові особові рахунки, слід в Особистому кабінеті натиснути кнопку "Додати особовий рахунок" та заповнити всю необхідну інформацію.

Після цього у правому верхньому кутку вашого кабінету відображатимуться всі додані особові рахунки.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Таким чином, ці дані більше не потрібно буде вводити. Крім того, функціонал кабінету дозволяє додавати необмежену кількість особових рахунків.

В чатах у Viber и Telegram

Тут можна підключити по 5 особових рахунків та швидко оплачувати за необхідності.

Через послуги Оплата за адресою та Оплата за особовим рахунком

Тут можна робити оплати за інших клієнтів, адже не потрібно реєструватися. Тобто клієнту достатньо ввести номер особового рахунку або адресу.

Чат-боти. Фото Pexels
Чат-боти. Фото Pexels

Ці послуги зручно використовувати, якщо буде потрібна разова допомога в оплаті за електроенергію.

[quote author=" – підкреслив генеральний директор YASNO Сергій Коваленко."]"Сервіси YASNO дозволяють платити за електроенергію в кілька кліків. Це зберігає час, тому нам хотілося б, щоб якомога більше клієнтів користувалися ними. Але ми розуміємо, що є клієнти , яким вже складно оволодіти цими технологіями, тому закликаємо допомагати вашим бабусям, дідусям та одиноким сусідам.

Платіжка за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжка за електроенергію. Фото: скрін youtube

Нагадаємо про головного "пожирача" електроенергії в будинку: як економніше користуватися бойлером.

Раніше ми повідомляли, що графіки переглянуть: українцям вимикатимуть світло за новими принципами.