На деяких українських АЗС ціни на скраплений газ просіли на 1 гривню за літр. Водночас середня вартість палива за тиждень зменшилася до 26,76 гривні за літр. Про це свідчать дані моніторингу Консалтингової групи "А-95".

За тиждень із 13 по 21 травня роздрібні ціни на автогаз знизилися на 8 копійок - до 26,76 гривні за літр. З початку місяця динаміка складала 77 копійок за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Так, за тиждень найбільше ціни на скраплений газ знизилися у мережі АЗС U.GO – на 1 гривню за літр. Найменше цінник просів у мережі "БРСМ-Нафта" - лише на 9 копійок. На інших станціях середнього та нижнього цінового діапазону даний вид пального подешевшав в межах 10-75 копійок.

Мережа "Авантаж" повернула собі статус власника мінімальних цін. За тиждень автогаз знизився у вартості на 70 копійок – до 24,75 гривні за літр.

Популярні новини зараз
Ситуація зі світлом кардинально зміниться: 5 атомних блоків "йдуть" на ремонт Комунальний удар: українців можуть очікувати нові тарифні потрясіння ТЦК заганяють українців у боргову петлю – адвокат розповів про підступну схему Заженуть у борги, а ви й знати не будете: клієнти Ощадбанку скаржаться на списання коштів
Показати ще

Ціни на автогаз. Фото: скрін youtube
Ціни на автогаз. Фото: скрін youtube

Дані коливання безперечно позитивні для водіїв, проте гравці ринку дещо стурбовані. На тлі слабкої реалізації та зниження оптових цін ймовірно подальше здешевлення автогазу. Прогнозується, що деякі АЗС можуть скинути ціну на пальне ще на 50 копійок, а можливо, й більше.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на дизельне пальне та бензин: водіїв порадували новим прогнозом.

Також наш портал інформував, доведеться переходити на газ: в Україні вже злетіли ціни на бензин, за скільки продають паливо.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, водії навіть не підозрюють, що мають 3400 грн штрафу: юристи підказали, як не потрапити.