Плутанина з платіжками та оплатою – останнє, з чим хочеться стикатися споживачам газу. Щоб уникнути неприємних інцидентів, "Газмережі" дали українцям корисну інструкцію.

Фахівці компанії наполегливо рекомендують споживачам запам'ятати, а краще записати та зберегти в надійному місці свій особовий рахунок. Він складається із десяти цифр.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Цей персональний номер споживача газу можна знайти на паперових рахунках зліва під реквізитами або дізнатися у центрах обслуговування клієнтів.

Чому так важливо знати номер особового рахунку?

По-перше, без особового рахунку неможливо правильно здійснити платіж за доставку газу. Якщо не вказати ці 10 цифр при оплаті, то гроші загубляться серед інших платежів і споживачеві доведеться витрачати час на "розбірки" та пошук коштів.

Популярні новини зараз
ТЦК заганяють українців у боргову петлю – адвокат розповів про підступну схему Зірки зійшлися: цим знакам Зодіаку червень принесе здійснення найзаповітніших мрій Закінчення війни вже близько – старець Діонісій обнадіяв українців пророцтвом Ці каші варити й не потрібно: екстрений перелік круп для відключення світла
Показати ще

Оплата комуналки. Фото: скрін youtube
Оплата комуналки. Фото: скрін youtube

"Особовий рахунок необхідно вказувати під час оплати за розподіл газу. Таким чином кошти автоматично будуть закріплені за споживачем та не загубляться серед інших платежів", - пояснили газовики.

По-друге, при зверненні до оператора ГРМ для консультації з газових питань, перше, що запитають для ідентифікації споживача - особовий рахунок.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці можуть звільнити себе від щомісячної оплати за доставку газу: що потрібно зробити.

Також наш портал інформував, газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, відключення від системи газопостачання: кому зі споживачів приготували хворобливе покарання.