Наразі власники картки NovaPay можуть отримувати свою зарплату на цю картку від будь-якого українського роботодавця. У програмі NovaPay можна створити заяву для бухгалтера підприємства, щоб отримувати зарплату на картку.

Для цього потрібно перейти в налаштування картки в програмі та вибрати тип заяви – електронну або паперову. Також потрібно вказати свого роботодавця. Електронна заява підписується через Дія, а паперову можна роздрукувати з PDF.

Про це розповіли у Forbes.

"Нова Пошта". Фото: скрін facebook
"Нова Пошта". Фото: скрін facebook

Карта NovaPay надає багато переваг. Серед них 20% знижка на послуги доставки "Нової пошти", перекази без обмежень до 50 000 грн та можливість купувати облігації NovaPay.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 17-23 червня для всіх знаків Зодіаку: знайомства Овнів, війна Близнят та скандалу Козорогів Звички доведеться міняти: Нацбанк оголосив про великі зміни Заженуть у борги, а ви й знати не будете: клієнти Ощадбанку скаржаться на списання коштів Пенсіонерам підвищили ще одну надбавку: хто отримає на 300 гривень більше
Показати ще

У квітні 2023 року NovaPay отримала розширену ліцензію від Національного банку України, ставши першою небанківською установою в Україні з правом відкривати рахунки, випускати кредитні та платіжні картки, а також надавати послуги еквайрингу та грошових переказів.

NovaPay / Фото: Instagram
NovaPay / Фото: Instagram

За 2023 рік обсяг внутрішніх грошових переказів через NovaPay становив 728 мільярдів гривень, що вдвічі більше, ніж 2022 року. NovaPay лідирує за сумою переказів, займаючи 35% ринку внутрішньодержавних грошових переказів за даними НБУ.

Таким чином, картка NovaPay не тільки зручна для отримання зарплати, але й надає безліч інших вигідних можливостей для своїх користувачів.

А ми нагадуємо, що ви знову забули забрати: скільки коштує зберігання посилок на "Новій пошті"

Також наш портал повідомляв, що ваша посилка дорожчає вже в дорозі: Нова Пошта пояснила обурення людей