Клієнти ПриватБанку можуть отримати приємне заохочення за активне використання картки. Які умови слід виконати, щоб отримати сертифікат на 5000 гривень, пояснили на офіційному сайті фінустанови.

Державний ПриватБанк запускає для клієнтів величезну кількість акцій, в рамках яких можна отримати дуже приємні бонуси та подарунки. На цей раз банк визначить щасливчиків, яким роздасть сертифікати номіналом 5 000 гривень.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Шанс отримати подарунок діє до 15 червня 2024 року. Для цього достатньо сплатити покупки карткою на 5000 гривень, попередньо зареєструвавшись в акції. Але брати участь зможуть лише клієнти, які мають картку Mastercard Business.

"Зареєструйтеся на сторінці акції та протягом одного з етапів оплачуйте покупки карткою Mastercard Business на загальну суму від 5 000 грн", - озвучили умови у фінустанові.

Популярні новини зараз
ТЦК заганяють українців у боргову петлю – адвокат розповів про підступну схему Краще на якийсь час переїхати: п'ять областей відключатимуть частіше за інших - список «Замкнуте коло»: шаманка розповіла, що буде з мобілізацією і чи захистить бронь У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом
Показати ще

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

Серед усіх, хто виконав умови, ПриватБанк визначить кількох переможців, яким будуть вручені електронні сертифікати Comfy номіналом 5 000 гривень. Кожен переможець отримає повідомлення. Списки переможців будуть опубліковані на сторінці акції.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, виконайте три простих кроки: ПриватБанк роздає сертифікати на 55 та 100 тисяч гривень.

Також наш портал інформував, клієнти Monobank скаржаться на безпричинне блокування карт: навіть переказ 100 гривень може стати "фатальним".

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, можете втратити власні заощадження: чому українцям блокують банківські рахунки.