Абоненти не встигнуть за темпами мобільного оператора "Київстар". Деякі скаржаться, що тільки поповнили рахунок, як виявилось, що вже треба платити більше. Про це свідчать скарги на офіційній facebook-сторінці компанії.

До "Київстару" звернулася абонентка, яка заявила, що навіть не підозрювала про подорожчання свого тарифу. Вона зазначила, що поповнила рахунок на потрібну суму, а трохи більше ніж за тиждень виявилося, що грошей для дзвінка замало.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

"Що це за тарифи такі, ще й без попередження. Поповнила рахунок півтора тижня тому сьогодні не можу зателефонувати, бо підняли захмарно тариф", - скаржиться українка.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Клієнтка наголосила, що намагалася знайти для себе більш зручний тариф, проте їй запропонували лише дорожчі варіанти.

"Змінити тариф на менший самостійно не можу, тому що вискакують лише дорожчі тарифи, додзвонитися не можу типу немає вільних операторів", - додала жінка.

Фахівці "Київстар" відреагували на скаргу абонентки та запропонували їй допомогу у пошуку вигіднішого тарифного плану.

Скарга на "Київстар". Фото: скрін facebook.com/kyivstar
Скарга на "Київстар". Фото: скрін facebook.com/kyivstar

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Київстар" відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..."

Також наш портал інформував, Vodafone попередив клієнтів про важливі зміни: що буде з номерами, якими ви користувалися багато років.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти "Київстару" отримують дивні пропозиції.